Barneforsikring

Forsikringen du håper du aldri får bruk for.

Helt fra barna har vært nyfødt har jeg hatt barneforsikring. Jeg tegnet forsikring for begge to, så snart det var mulig. Dette er en av forsikringene jeg alltid har prioritert å ha.

Jeg hadde ikke sett for meg at jeg faktisk kom til å få bruk for denne forsikringen.

For tre år siden ble eldste barnet sykt. I starten var det diffuse symptomer, og symptomer som sprikte i mange ulike retninger. Vi ble sendt fra lege til lege, fra sykehus til sykehus. Det var ingen som skjønte hva som var galt.

Det kan jeg love dere. Det er helt forferdelig å se at barnet ditt er dårlig, og ikke være i stand til å hjelpe.

Diverse diagnoser ble kastet ut i lufta fra ulike spesialister. Ettersom tiden gikk, ble forslagene til diagnoser bare verre og verre. I hvert fall fra mitt ståsted.

Det endte til slutt med en sykehusinnleggelse som varte i flere måneder. Når h*n ble observert over lengre tid, klarte legene endelig å stille riktig diagnose.

Jeg søkte da forsikringsselskapet om en utbetaling på bakgrunn av innleggelsen. Barneforsikringen jeg har gir en utbetaling per dag barnet er innlagt på sykehus, dersom innleggelsen varer i mer enn to uker.

Da svaret fra forsikringsselskapet kom, var dette negativt. De mente at det ikke hadde vært et sammenhengende opphold på sykehuset, fordi h*n hadde vært hjemme i permisjon noen helger.

Jeg kan forsikre dere om at barnet mitt ikke var friskt i helgene vi var hjemme! Det å få et avbrekk fra sykehuset, og komme hjem til sitt eget hjem, var helt fantastisk. Det var kanskje det som bidro til at vi klarte å holde ut månedene på sykehuset.

Vi kan være enige om at vi er uenige når forsikringsselskapet mener at det ikke har vært en sammenhengende innleggelse. Det står tydeligvis mye med liten skrift i vilkårene til forsikringene.

Selv om det ikke ble noen utbetaling denne gangen, vil jeg fortsatt ha barneforsikringen. Forsikringen gir blant annet en engangsutbetaling på 100 000 kroner ved alvorlig sykdom. Godt å ha, men jeg håper det aldri blir bruk for den.

#Løvemamma#StayStrong

Barneforsikring
Foto: Shutterstock/Redpixel.pl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *